TARVITSETKO LAINAA? – RAHOITU.FI AUTTAA

Rahoitu.fi -lainanhakupalvelu on:

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 50.000 €.

Varmista juuri sinulle paras laina

VARMISTA JUURI SINULLE PARAS LAINA – ILMAN LISÄKUSTANNUKSIA

Suomalaiset hakevat lainaa yhä enemmän verkon välityksellä, erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, useilta erilaisilta tarjoajilta. Lainan tarjoajia on monta ja parhaan lainaratkaisun löytäminen on vaikeaa ja hidasta.

Rahoitu.fi haluaa varmistaa, että suomalainen lainanottaja saa aina hänelle edullisimman ja sopivimman lainan - turvallisesti. Lue lisää palvelustamme tästä.

LUE LISÄÄ

Lainavinkkejä

PARHAAT VINKIT LAINAN HAKUUN

Olemme koonneet yhdelle sivulle parhaat neuvomme lainanottajille. Pankit katsovat huolellisesti läpi kaikki saamansa hakemukset ja hakemuksessa olevien tietojen perusteella pankki antaa joko myönteisen tai kielteisen luottopäätöksen. Lue läpi ja varmista itsellesi mahdollisimman nopea ja vaivaton lainanhakuprosessi.

LUE LISÄÄ

Lainavinkkejä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä ja avainsanoja lainoista ja lainanottamisesta tänne. Tästä löydät nopeasti ja ripeästi vastauksia moneen kysymykseen.

LUE TÄSTÄ LISÄÄ

Lainavinkkejä

ASIAKASPALVELUMME VALMIINA AUTTAMAAN

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan ja helpottamaan hakuprosessiasi. Voit myös helposti saada vastauksia kysymyksiisi lähettämällä viestisi lomakettamme käyttäen.

Ota yhteys tästä